אפק טרז'ר יין אדום

אפק טרזר 2015

בעל גוף, לליווי ארוחה טובה.

הרכב זני: קברנה, מרלו, שירז.

איזור גידול: גליל עליון.

תהליך הייצור: היין תסס כשלושה שבועות "על זגים" בכ 22- מעלות צלסיוס ועבר התבגרות של כ 12-

חודשים בחביות משומשות וחדשות מאלון צרפתי.

רשמי טעימה: ליין צבע אדום בוהק בעל גוף מלא. יין מורכב בעל ארומות מפתות של עץ ופרי שזורות

אלו באלו באורח נפלא. חלק והרמוני. סיומת ארוכה ואלגנטית.

הגשה והתאמה לאוכל: יין אידיאלי לבשר אדום, או גבינות קשות, מתיישנות וגבינות עיזים. להגיש

בטמפרטורה של 16-18 מעלות.

הבציר: 2015 החלה בגשמים כבדים. לקראת סוף העונה הגפנים התעוררו לקרקע רטובה. באוגוסט

ובספטמבר שיא חום שהביא עימו סופות חול, שכיסו  את כל הכרמים בחול זהוב. רוחות חזקות וגשם שהחל

לרדת באוקטובר, שטפו את הגפנים. שנה מאתגרת  לתעשיית היין.

אחסון ויישון: יש לאחסן במקום קריר וחשוך. בתנאי אחסון נאותים, היין יתיישן היטב במשך חמש עד עשר

שנים ממועד הבציר.

נתונים אנליטיים:

אלכוהול : 15.4%

חומצה: 5.8

3.58 : pH

מתיקות: יבש

דילוג לתוכן