סיקרט 2014

אפק סיקרט 2013

בעל גוף, לליווי ארוחה טובה

הרכב זני: מרלו, פטיט סירה, קברנה

איזור גידול: גליל עליון, אלון הגליל

תהליך הייצור: היין תסס כשלושה שבועות “על זגים” בכ-22 מעלות צלסיוס ועבר התבגרות של כ-12 חודשים בחביות משומשות וחדשות מאלון צרפתי.

רשמי טעימה: ליין צבע אדום בוהק בעל גוף מלא, מרקם קטיפתי, סיומת ארוכה ואלגנטית, הפה מתובל וחומצי. הסיקרט עשיר בריחות של פרי אדום שזיפים. יין אידיאלי לבשר אדום קל ונקניקים עשירים, או גבינות קשות וחצי קשות מתיישנות.

להגיש בטמפרטורה של 16-18 מעלות.

הבציר: 2013 הגיעה לאחר חורף מרובה בגשמים והתאפיינה במזג אויר מתון, שאפשר לגפנים צמיחה

נפלאה. תנאי האקלים הייחודיים לבציר הובילו להבשלה  אחידה בכרמים.

אחסון ויישון: יש לאחסן במקום קריר וחשוך. בתנאי אחסון נאותים, היין יתיישן היטב במשך חמש עד עשר

שנים ממועד הבציר.

נתונים אנליטיים:

אלכוהול: 15.1%

חומצה: 5.7

3.6 : pH

מתיקות: יבש

10 תגובות על “סיקרט”

  1. Donec venenatis feugiat congue. Integer ipsum tellus, accumsan ut purus vitae, congue rhoncus ipsum. Praesent finibus suscipit fringilla. Curabitur faucibus libero non est viverra lacinia. Lucretia Brnaby Penman

  2. After I initially left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I receive 4 emails with the same comment. Perhaps there is an easy method you can remove me from that service? Thank you! Andy El Akira

  3. Attractive part of content. I simply stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire actually loved
    account your weblog posts. Anyway I will be
    subscribing on your feeds and even I achievement
    you get admission to constantly fast. asmr
    0mniartist

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דילוג לתוכן