בלנדים אדומים

ולירון
בלנדים מזני עמק הרון: סירה, שירז, פטיט סירה. עשיר בארומות וטעמי פרי אדום, דובדבנים ואוכמניות טריות, מתובל ועסיסי. סיומת ארוכה ואלגנטית. יין אידיאלי לליווי בשרים אדומים עסיסיים על האש, ובתנור. גבינות קשות. לשתות בצעירותו. להגיש בטמפרטורה של 16-18 מעלות.

טרז'ר
טרז'ר הוא בלנד משתנה מבוסס קברנה סוביניון ומרלו, עם שיראז או פטיט סירה. זהו יין מורכב בעל ארומות מפתות של עץ ופרי שזורות אלו באלו באורח נפלא; חלק והרמוני, בעל סיומת ארוכה ואלגנטית. אידיאלי לבשר אדום או גבינות קשות, מתיישנות, וגבינות עיזים.

סיקרט
סדרת ביניים שבה גם בלנדים של מרלו, פטיט סירה וקברנה סוביניון מהגליל. לרוב זהו יין "לאוכל": אידיאלי לבשר אדום קל ונקניקים עשירים או גבינות קשות וחצי קשות מתיישנות. מתבגר כשנה בחביות צרפתיות מעורבות. בעל יכולת התיישנות. הגשה ב- 16-18 מעלות.

ארומה
בלנד הדגל: מורכב והרמוני שהתבגר כשנתיים בחביות עץ אלון משובחות. יין בעל חומציות נפלאה, ששומרת על הרעננות ועל כושר ההתיישנות שלו. להגיש עם בשר אדום או גבינות קשות, בטמפרטורה של 18 מעלות. לרוב מזני פטיט סירה, מרלו וקברנה סוביניון מכרמי הגליל העליון ואלון הגליל.
יינות לבנים

רוזה אפק
אפריטיף וכיף של יין. הרוזה של יקב אפק מכוון להיות בדיוק זה: פירותיות מבוקרת, לצד חומציות מאוזנת להפליא, שמרעננת את החיך והופכת את היין ליין קיצי נפלא. יין הרוזה של אפק מיוצר ממגוון זנים, בהתאם לשנה ולאיכות הפרי, הן בבציר ייעודי והן בשיטת ה'דימום'. התבגרות בנירוסטה, בלבד.

שרדונה
שרדונה אפק מיוצר בכל שנה. זהו אפריטיף מינרלי-פירותי, ארומטי ורענן, שמיועד גם ללוות מגוון גדול של מנות ראשונות ומנות בשר קלות. הענבים ליין זה מגיעים לרוב מכרמי-איכות בהרי יהודה, עוברים ברור אשכולות ידני ביקב. התסיסה נעשית בחביות צרפתיות, בהן עובר היין התבגרות בת כ- 120 יום.

שרדונה ריזרב
שרדונה ריזרב מיוצר רק בשנים יוצאות דופן או מפרי בעל ייחוד טרוארי או אופי אחר, שמצדיק יצירת יין נפרד ממנו: בשנת 2015 ייצר היקב יין שזכה במדליית דאבל גולד – ראשונה ליין ישראלי – בתחרויות בישראל ובחו"ל, מכרמים במצפה רמון. בשנים – 2017 2016 יוצר היין מענבים מהר ברכה.
זניים אדומים

סיקרט 2014
100% סנג'ובזה, בסדרת סיקרט, שבה מככבים יינות זניים לצד בלנדים אדומים. זהו יין קולינרי להפליא: הסיקרט עשיר בריחות של פרי אדום רענן וטרי ופלפל שחור. אידיאלי לבשר טלה, כבש, תבשילי פטריות גבינות קשות, וחצי קשות מתיישנות. הענבים מאלון הגליל.