aroma_2

אפק ארומה 2014

בעל גוף, לליווי ארוחה טובה

הרכב זני: פטיט סירה, מרלו, קברנה

איזור גידול: גליל עליון; אלון הגליל

תהליך הייצור: היין תסס כשלושה שבועות “על הזגים” בכ 22- מעלות צלסיוס ועבר התבגרות של כ- 24 חודש בחביות משומשות וחדשות מאלון צרפתי.

רשמי טעימה: אפק ארומה 2014 הוא יין בעל צבע אדום-שחור עז, בוהק. האף מורכב והרמוני ומזכיר תה

ארל גריי תפוזי, עם רמזים לעשבוניות. הפה בעל גוף מלא, מרקם קטיפתי, סיומת ארוכה ואלגנטית.

הגשה והתאמה לאוכל: לבשר אדום צלוי או ‘על האש’, גבינות קשות וחצי קשות, מתיישנות, קינוחי

שוקולד ועוד.

להגיש בטמפרטורה של 16 – 18 מעלות.

הבציר: 2014 שנה קרה ודלה במשקעים. הגפנים קיבלו מנות קור בעקבות מזג האוויר המושלג. במאי האדמה

ספגה מערכת גשמים. הבשלת הפרי הייתה אחידה והבציר היה מוצלח.

אחסון ויישון: יש לאחסן במקום קריר וחשוך. בתנאי אחסון נאותים, היין יתיישן היטב במשך חמש עד עשר

שנים ממועד הבציר.

נתונים אנליטיים:

אלכוהול : 14.8%

חומצה: 6.2 גרם בליטר

3.56 : pH

מתיקות: יבש

15 תגובות על “ארומה”

  1. Attractive component of content. I simply stumbled upon your web site
    and in accession capital to say that I get in fact enjoyed account your weblog posts.
    Any way I’ll be subscribing to your feeds or
    even I success you get admission to constantly fast.
    0mniartist asmr

  2. When I originally commented I seem to have clicked on the
    -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I
    receive four emails with the exact same comment.
    Perhaps there is an easy method you are able to remove me from that service?

    Thanks! asmr 0mniartist

  3. Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that
    I acquire actually enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and
    even I achievement you access consistently fast.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דילוג לתוכן