אפק ארומה 2014
בעל גוף, לליווי ארוחה טובה
הרכב זני: פטיט סירה, מרלו, קברנה
איזור גידול: גליל עליון; אלון הגליל
תהליך הייצור: היין תסס כשלושה שבועות “על הזגים” בכ 22- מעלות צלסיוס ועבר התבגרות של כ- 24 חודש בחביות משומשות וחדשות מאלון צרפתי.
רשמי טעימה: אפק ארומה 2014 הוא יין בעל צבע אדום-שחור עז, בוהק. האף מורכב והרמוני ומזכיר תה
ארל גריי תפוזי, עם רמזים לעשבוניות. הפה בעל גוף מלא, מרקם קטיפתי, סיומת ארוכה ואלגנטית.
הגשה והתאמה לאוכל: לבשר אדום צלוי או ‘על האש’, גבינות קשות וחצי קשות, מתיישנות, קינוחי
שוקולד ועוד.
להגיש בטמפרטורה של 16 – 18 מעלות.
הבציר: 2014 שנה קרה ודלה במשקעים. הגפנים קיבלו מנות קור בעקבות מזג האוויר המושלג. במאי האדמה
ספגה מערכת גשמים. הבשלת הפרי הייתה אחידה והבציר היה מוצלח.
אחסון ויישון: יש לאחסן במקום קריר וחשוך. בתנאי אחסון נאותים, היין יתיישן היטב במשך חמש עד עשר
שנים ממועד הבציר.
נתונים אנליטיים:
אלכוהול : 14.8%
חומצה: 6.2 גרם בליטר
3.56 : pH
מתיקות: יבש
I think this is a real great blog post. Thanks Again. Ruby Gabie Drus
Thanks for sharing your thoughts on home staging basics. Charil Berty Rochella
Thanks-a-mundo for the blog. Really looking forward to read more. Really Great. Maire Hugo Methuselah
I really like and appreciate your article. Thanks Again. Gerianne Shadow Ailey
Very good article! We are linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing. Lissy Lorant Ries
You are my inspiration , I own few blogs and often run out from to brand. Trix Carlie Etan