סיקרט 2014

סיקרט 2014

בעל גוף, לליווי ארוחה טובה.

הרכב: סנז'ובזה

איזור גידול: אלון הגליל

תהליך הייצור: היין תסס כשלושה שבועות "על זגים" בכ 22- מעלות צלסיוס ועבר התבגרות של כ 12-

חודשים בחביות משומשות וחדשות מאלון צרפתי.

רשמי טעימה: ליין צבע אדום בוהק בעל גוף מלא, מרקם קטיפתי, סיומת ארוכה ואלגנטית, הפה מתובל

וחומצי. הסיקרט עשיר בריחות של פרי אדום רענן וטרי ופלפל שחור. הגשה והתאמה לאוכל: יין אידיאלי לבשר טלה, כבש, תבשילי פטריות גבינות קשות, וחצי קשות מתיישנות.

להגיש בטמפרטורה של 16-18 מעלות.

הבציר: 2014 שנה קרה ודלה במשקעים. הגפנים קיבלו מנות קור בעקבות מזג האוויר המושלג. במאי האדמה

ספגה מערכת גשמים. הבשלת הפרי הייתה אחידה והבציר היה מוצלח.

אחסון ויישון: יש לאחסן במקום קריר וחשוך בתנאי אחסון נאותים, היין יתיישן היטב במשך חמש עד עשר

שנים ממועד הבציר.

נתונים אנליטיים:

אלכוהול : 14.8%

חומצה: 5.8

3.48 : pH

מתיקות: יבש