סיקרט 2014

אפק סיקרט 2013

בעל גוף, לליווי ארוחה טובה

הרכב זני: מרלו, פטיט סירה, קברנה

איזור גידול: גליל עליון, אלון הגליל

תהליך הייצור: היין תסס כשלושה שבועות "על זגים" בכ-22 מעלות צלסיוס ועבר התבגרות של כ-12 חודשים בחביות משומשות וחדשות מאלון צרפתי.

רשמי טעימה: ליין צבע אדום בוהק בעל גוף מלא, מרקם קטיפתי, סיומת ארוכה ואלגנטית, הפה מתובל וחומצי. הסיקרט עשיר בריחות של פרי אדום שזיפים. יין אידיאלי לבשר אדום קל ונקניקים עשירים, או גבינות קשות וחצי קשות מתיישנות.

להגיש בטמפרטורה של 16-18 מעלות.

הבציר: 2013 הגיעה לאחר חורף מרובה בגשמים והתאפיינה במזג אויר מתון, שאפשר לגפנים צמיחה

נפלאה. תנאי האקלים הייחודיים לבציר הובילו להבשלה  אחידה בכרמים.

אחסון ויישון: יש לאחסן במקום קריר וחשוך. בתנאי אחסון נאותים, היין יתיישן היטב במשך חמש עד עשר

שנים ממועד הבציר.

נתונים אנליטיים:

אלכוהול: 15.1%

חומצה: 5.7

3.6 : pH

מתיקות: יבש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.