aroma_2

אפק ארומה 2014

בעל גוף, לליווי ארוחה טובה

הרכב זני: פטיט סירה, מרלו, קברנה

איזור גידול: גליל עליון; אלון הגליל

תהליך הייצור: היין תסס כשלושה שבועות "על הזגים" בכ 22- מעלות צלסיוס ועבר התבגרות של כ- 24 חודש בחביות משומשות וחדשות מאלון צרפתי.

רשמי טעימה: אפק ארומה 2014 הוא יין בעל צבע אדום-שחור עז, בוהק. האף מורכב והרמוני ומזכיר תה

ארל גריי תפוזי, עם רמזים לעשבוניות. הפה בעל גוף מלא, מרקם קטיפתי, סיומת ארוכה ואלגנטית.

הגשה והתאמה לאוכל: לבשר אדום צלוי או 'על האש', גבינות קשות וחצי קשות, מתיישנות, קינוחי

שוקולד ועוד.

להגיש בטמפרטורה של 16 – 18 מעלות.

הבציר: 2014 שנה קרה ודלה במשקעים. הגפנים קיבלו מנות קור בעקבות מזג האוויר המושלג. במאי האדמה

ספגה מערכת גשמים. הבשלת הפרי הייתה אחידה והבציר היה מוצלח.

אחסון ויישון: יש לאחסן במקום קריר וחשוך. בתנאי אחסון נאותים, היין יתיישן היטב במשך חמש עד עשר

שנים ממועד הבציר.

נתונים אנליטיים:

אלכוהול : 14.8%

חומצה: 6.2 גרם בליטר

3.56 : pH

מתיקות: יבש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.