כתבו עלינו

רוברט פרקר (מארק סקוויירס): גיליון 241, פברואר 2019.
שרדונה ריזרב 2015: Richer feel (then 2016, regular), more depth and a somewhat creamier texture. This coats the palate beautifully and controls the oak just well enough to avoid seeming generic. " … ציון 90.
שרדונה 2016: "Nicely constructed, this does show its wood, but it also has some freshness and some precision. It seems persistent but always elegant. " ציון 88.
ארומה 2014: " It is easygoing, with moderate tannins and good balance… lively and a lot of fun. …should hold well for the next few years, at the least, but it can be drunk now." ציון 89.
ארומה 2016: "elegant, balanced, focused… a bit more restrained and compact (then Aroma 2014), likely a somewhat better food wine, although they both do well there." ציון 88
ולירון 2016: "Now, that's a blend you do not often see in Israel, or anywhere else!", " in its youth it is remarkably appealing. That's because of its combination of balance, elegance and fruit." ציון 87.
ולירון 2014: " It shows beautifully, round and serious, but with fruit that is often nicely expressive… It should hold well for a few more years, at the least. In many ways, this was my favorite of the submissions. " ציון 89


רשמי טעימה בטעימת שרדונה ישראלי | איתי להט, ב'המרקקה היומית'
…נעים לשתייה בטעימה, נראה שמורכבות נוספת תופיע בשנים הקרובות. (שרדונה ריזרב 2017) | …מצליח להיות גם סמיך דיו וגם חומצי וחד. שתייה מהנה ביותר. (שרדונה 2016) | …הגוף מלא ועשיר, מורכב כיאה ליין בן שלוש ויחד עם זאת, חד, רענן וחומצי במידה הראויה. (שרדונה ריזרב 2015)


שרדונה-שרדונה-שרדונה | זאב דוניה (סוסון ים)
"שרדונה אפק. הבלתי צפוי של הערב הזה, וזה לא מקרה בודד, חד פעמי או טעות בהקלדה…"


יינות מומלצים לחג (ראש השנה תשע"ט) שי שגב, YNET
"אפק, שרדונה 2017 | היקב הפצפון של אהרון ג'לח מראש העין מפיק יינות מוקפדים, מדויקים והכי חשוב – טעימים. מתוך מנעד גדול יחסית ליקב קטן, שווה לחפש את השרדונה העשיר בבשומת של אשכולית וטעם שופע. נהדר לצד הגפילטע פיש, החריימה וקצת לפני המרק.


יקב אפק: בגודל – בליגה הביתית. באיכות – בליגה העילית | רן בירון, סומליה
הגענו לכשעה וחצי… שהינו בחברת משפחת ג'לח כמעט שלוש שעות… היו לנו סיבות טובות. לחיים!


יינות מוקפדים בראש העין | יאיר קורן, The Drinks Explorer
"אפק שרדונה רזרב 2015 | ממצפה רמון, חצי שנה תסיסה והתבגרות בחביות, הדרים ופירות טרופיים, היין הזה כמעט הקפיץ אותי לבורגון. ציון: 92 "


יקב אפק בראש העין | יאיר קורן, מגזין יין וגורמה
"אפק ולירון 2016 | בלנד של סירה, שיראז ופטיט סירה, קפיצת מדרגה, חמיצות נהדרת, יין אלגנטי. ציון: 91 "


ראש היין | טל חוטינר, 7 ימים, ידיעות אחרונות
"פרי נהדר, תיבול מעניין, מאוד אלגנטי, קריר, מאופק ונעים. (טרז'ר 2015)" , "ניחוחות תה שחור עם עשבוניות טובה לכיוון ארל גרי, פתאום מתגלה פרי טוב גם אדום וגם משהו יותר מגוון. יין מאוזן עם חמיצות טובה וגוף מרשים." (ארומה 2014)


יקב אפק בג'רוזלם ויין קלאב | ישראל פרקר, Wines Israel
"משתתפי הערב נהנו מאוד מהיינות, האוכל והסבריהם המפורטים של אהרון, אלי וחלי, בכל נושא שהועלה על היינות וייצורם."


יקב AG – יין יודע לעשות! | דני בר, Danny's Bar
"טעימת יינות היקב בראש העין היתה תענוג צרוף."


גאווה מקומית – שלל פרסים ליקב אפק | רעות כהן-גרוס, Mynet ראש העין
"שאפו ליקב אפק, שזכה בשלל פרסים ומדליות בתחרות טרהוינו 2017"


יקב אפק משיק רוזה ושני יינות שרדונה | דני רובין, על היין
"צאו למרפסת, הביטו אל השקיעה, קחו גבינה וקנחו בעוגת פירות מרנינה." (אפק רוזה 2017)


מחשבות על בריתות בעידן של שלום | אלון גונן, אכול ושאטו
"לאחר כמה דקות בכוס יוצאים הריחות היותר מרגשים והפחות מוכרים בתערובת כזו, אבל הפטיט סירה ביין הזה הוא גאוני. מעט עץ, ווניל ובורבון. נפלא בעיניי." (טרז'ר 2013)


יקב AG: יין מראש העין | שגיא קופר, המרקקה היומית
"ביין הקינוח יש אותו אופי של "אש" שיש ביינות פורט אמיתיים. די נדיר בין יינות הקינוח המחוזקים במחוזותינו."


מיתוג חדש ליקב אפק | שרגא גבהרד
"סיומת ארוכה עד שהגעתי הביתה בשלום."

אפק שרדונה יין לבן זוכה פרסים